Het bruist!

Gepubliceerd op 17 september 2024 om 14:41

De zomervakantie ligt alweer even achter ons. Voor mij was het een fijne periode van het opzoeken van de vertraging, genieten van nieuwe omgevingen, de zon en bovenal van elkaar. Inmiddels ben ik weer volop bezig en is het weer tijd voor een nieuwe blog!

De titel van deze blog kwam spontaan in me op en ik kwam ineens tot de ontdekking dat ik mijn vorige blog ook ben geëindigd met de woorden 'het bruist'. Misschien is dat bruisende ook wel een kenmerk van mij. Het is voor mij inmiddels altijd een graadmeter of ik me focus op de dingen waar ik blij van wordt. Ik hou ervan om met de juiste dingen bezig te zijn, waardoor mijn energie ook echt gaat bruisen!

Het doen van de, voor mij, juiste dingen is wel een van de belangrijkste dingen die ik geleerd heb van mijn burn-out van 2 jaar geleden. 

Op dit moment ben ik met zoveel leuke dingen bezig en tegelijkertijd hou ik wel de focus! Ik zit in een hele creatieve flow en ben nieuwe 'producten' aan het ontwikkelen, zoals een (gratis) masterclass speciaal voor onderwijsprofessionals die veel stress en werkdruk ervaren. Er komt een online programma voor onderwijsprofessionals aan en ik heb een e-Book geschreven! Inmiddels ook gestart met o.a. een heel mooi coachingstraject van een directeur van een basisschool en de komende weken staan er ook weer de nodige bezoekjes aan scholen gepland.

Als je me 2 jaar geleden had gezegd dat ik dit nu allemaal aan het doen was, dan had ik je waarschijnlijk niet geloofd! Ik besef me op zulke momenten dus ook hoe belangrijk het is om af en toe eens even achterom te kijken en dankbaar te zijn met wat ik al bereikt heb. 

Ben jij nou benieuwd hoe jij de voor jou juiste dingen kunt gaan doen, neem dan gerust contact met me op. Ik help jou hier ook graag mee!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.